romantische overnachting op een bootje

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 02 november 2017

Een romantische overnachting zoals je nergens anders vindt.

Een romantische overnachting op een unieke locatie

Stel je voor:
Romantisch overnachten met je lief op een boot waar je de gehele authentieke stuurhut van de kapitein van een schip tot je beschikking hebt. Met daarin een scheepskooi om te delen met je lief en een kamertje in de sfeer van " toen was geluk nog heel gewoon".  
En als het weer het toe laat heerlijk met zijn tweetjes op het roefdek vertoeven met een superuitzicht over het water naar de Biesbosch n over vestingstadje Geertruidenberg .
'S ochtends staat er een super ontbijt voor jullie klaar in de stuurhut. 
Wat kan je als geliefden nog meer wensen :-)

Wij hebben deze unieke beleving persoonlijk voor u uitgeprobeerd en vonden het een geweldige beleving. Het aanraden meer dan waard.

Waar kan je deze romantische overnachting vinden?


Het mooie is dat deze B&B boot Eben Haëzer vlakbij het Altijd Blijven Spelen pand ligt. Het middeleeuws pandje in het oudste vestingstadje van Nederland waarin de Escaperoom voor de liefde zich bevindt. Een OMGEKEERDE escaperoom waar alles om de liefde draait. Een Escaperoom voor stelletjes waar de uitdaging is om binnen te komen en een hoop plezier te beleven met het romantische opdrachten spelen en de tijd samen verliezen in plaats van puzzelen en zo snel mogelijk ontsnappen.

Bij Fort lunet kan je ook een elektrische bootje, kano's of scooters huren om de omgeving op het land of water te verkennen.

Zie hier dus allerlei mogelijkheden om te combineren om zelf jullie romantisch dagje of weekendje weg samen te stellen.

Adres B&B boot Eben Haëzer

  • Lunet 1
  • 4941 GG Raamsdonksveer
  • Noord-Brabant

Contactgegevens

  • 0162 518 447
  • 06 5190 1261Even geduld a.u.b.