De kunst van
Altijd SAMEN Blijven Spelen.


Altijd SAMEN Blijven Spelen is de sleutel voor LIEFDE.
De sleutel zit verborgen in jullie speelwijzen. 

Iedereen heeft een bepaalde vorm van speelsheid in zich; een eigen speelwijze die wel of niet versterkt of aangevuld wordt in combinatie met de speelwijze van een ander. Je kent dat vast wel uit je kindertijd. Met sommige vriendjes of vriendinnetjes kon je eindeloos spelen met haast niets. Met een ander verveelde je je binnen de kortste keren, ook al had je het mooiste speelgoed.

In je relatie werkt dit niet anders. Een combinatie van speelwijzen die elkaar versterken en/of aanvullen, zorgt voor heerlijk onbevangen met elkaar omgaan. Jezelf kunnen zijn. Plezier met én zin in elkaar hebben. Energie krijgen waardoor je gaat stralen. Voelen dat JIJ het bent in de ogen van jouw LIEF. De liefde voelen tot in elke vezel van je lijf. Daar word je helemaal gelukkig van.

Altijd SAMEN Blijven Spelen is de sleutel voor LIEFDE
.  

Liefde en je gelukkig voelen, zijn geen dingen die je ten doel kan stellen. Er is dus ook géén stappenplan of iets dergelijks waarmee je het bereiken kan.
Liefde is iets wat alleen spelenderwijs kan ontstaan, want liefde houdt van ruimte om te spelen en te groeien.
Liefde is... Altijd SAMEN Blijven Spelen.

Daarom is het de kunst om Altijd SAMEN te Blijven Spelen en regelmatig omgevingen te creëren en te vinden die alles bieden om ontspannen en onbevangen plezier met elkaar te beleven, zodat er ruimte is om de liefde voor elkaar te voelen en te laten groeien.
Met veel kennis van Liefde en Liefdeszaken ontwikkelden wij daarvoor iets moois. De ESCAPEROOM voor de LIEFDE waarin je als vanzelf aan het spelen gaat. Een fantastische, romantische omgeving om heerlijk te genieten van elkaar en de tijd even te vergeten.

De omgekeerde Escaperoom voor de liefde is het eerste romantisch uitje voor stelletjes wat door Altijd Blijven Spelen is gecreëerd. Met de komst van www.romantischuitje.nl  willen we een platform creëeren waar romantische, originele, schattige, lekkere, grappige en/of "spannende" uitjes, tips en ideeën te vinden zijn. Voor stelletjes, om zelf een "Altijd SAMEN Blijven Spelen" dagje of weekendje weg, samen te stellen. 
 
Veel speelplezier

Coleta van Bekhoven  
namens 
Altijd Blijven Spelen.


Even geduld a.u.b.